Mnogi su iznenađeni, a Boba Kovač je ZNAO šta sledi!?

Autor: Beta Beta
nedelja 29.09.2019.
22:08
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je večeras, nakon osvojene titule prvaka Evrope, da nije on napravio čudo, već da je samo organizovao vrhunske igrače da pokažu šta znaju.

BETAPHOTO/CEV/Jean-Marie Hervio/DS
BETAPHOTO/CEV/Jean-Marie Hervio/DS

Povezane vesti

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope, pošto je u Parizu u finalu Evropskog prvenstva pobedila Sloveniju sa 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20).

"Kada me je supruga pitala hoćemo li na odmor kad se vratimo s prvenstva, rekao sam joj da ne znam kad ćemo moći, jer ćemo imati prijeme. Verovao sam stvarno u ovu ekipu", rekao je Kovać za Radio-televiziju Srbije.

"Uvek sam pričao da imamo sjajnu ekipu, ovo su fenomenalni igrači. Nisam ja napravio čudo, nego sam organizovao vrhunske igrače da pokažu šta znaju i oni su to uradili fenomenalno.

Videli smo i večeras - strpljenje, disciplinu, fenomenalnu igru. Nismo dozvolili Slovencima, koji su igrali kao kod kuće, da se razmahnu osim tog prvog seta. Ovo je fenomenalno", rekao je Kovač.

Srbiji je ovo treće evropsko zlato, pošto je prethodno bila najbolja 2001. i 2011. godine. Takodje, Srbija je, kao i 2011. godine, objedinila titule šampiona Evrope u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Svečani doček odbojkaša Srbije zakazan je za sutra od 20.00 ispred Skupštine grada Beograda.

Ne propustite