Nek' se spreme Ruskinje, odbojkašice pokazale šta je timski duh

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 24.08.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

Izjave sve pokazuju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Odbojkašice Srbije trijumfom nad Azerbejdžanom upisale su i četvrtu pobedu na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a već u sredu očekuje ih duel protiv Rusije, koji će odlučiti o pobedniku grupe A.

Prva je pred kamere izašla Jelena Blagojević, koja nije krila da Srbija nije briljirala, ali da se pobedi u zube ne gleda.

"Znala sam za četvrtu, ali ne i 20 pobedu. Pobeda je pobeda, iako nismo igrali dobro. Srećni smo, moramo da izvučemo pouke", rekla je Blagojevićeva i posebne pozdrave poslala za svoju Batajnicu.

Slađa Mirković je čestitala ekipi na pobedi, a poseban akcenat je stavila na to što su starteri, na čelu sa kapitenom Majom Ognjenović, imali prilike da odmore pred važan meč protiv Rusije.

"Čestitam ekipi na današnjoj pobedi. Jako je važno što smo odradili sa maks rezultatom. Drago mije što smo mi mladi rasteretili startere za sutra i omogućili im da se što bolje pripreme za sutra".

Saglasna sa tim bila je i večeras izvanredna Katarina Lazović.

"Bitno je da klupa bude spreman. Veoma je naporno igrati sve utakmice u kontinuitetu. Srećna sam zbog prilike da danas igramo i pobedimo", rekla je ona.

Ana Bjelica je bila iznenađena velikim odzivom publike protiv ne toliko atraktivnog rivala.

"Nismo očekivali da će publika doći u ovom broju. Nadam se da ih biti još više. Rusija se respektuje i nadam se da ćemo odigrati u najjačem sastavu, na visokom nivou", rekla je ona.

Meč protiv Rusija igra se u sredu od 20 sati, a pobednik će kao prvoplasirani u grupi A ići na četvrtog iz grupe B.

Ne propustite