Bio je reprezentativac Srbije i odbojkaš Partizana, sada je postao direktor Crvene zvezde!

Autor: Ivan Cvetković
petak 26.03.2021.
12:57
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Nekadašnji trofejni odbojkaški reprezentativac Srbije Nikola Rosić novi je generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

On je na toj funkciji nasledio Anu Avramović, a dobio je jednoglasnu podršku novog Upravnog odbora kluba, koji želi da crveno-bele vrati na stare staze uspeha.

"Odbojka je moj život i želim da joj dam još više u budućnosti. Ovo nije moj povratak, već duže vreme imam internacionalni kamp sa Aleksandrom Atanasijevićem i partnerski učestvujem u jednoj menadžerskoj agenciji. Zašto Zvezda? Igrao sam u Partizanu, ali svi moji prijatelji znaju koliko ja volim ovaj klub i ovo je ispunjenje mog dečačkog sna, mojih ukućana i moje sestre, koja je bila učesnik jednog od dva najveća uspeha kluba", emotivno je ispričao Rosić na zvaničnoj promociji.

On je dodao da su dva najvažnija cilja – prvi da se ekonomski ozdravi Zvezda i takmičarske seniorske ekipe vrate na mesto koje im pripada, u Srbiji i Evropi, a drugi da se stvore odlični uslovi za mlađe kategorije.

"Plan je da napravino prepoznatljiv sistem kod nas i šire, da damo primer i ostalim klubovima i budemo škola odbojke koja će dati buduće reprezantativce. Napravili smo jak Upravni odbor, to su ljudi koji su puni energije i želje da zajedno postignemo isti cilj i da se Zvezdi vrate slavni dani. Hvala svim u klubu a posebno gospođi Ani Avramović, koja me je oberučke prihvatila i koja će ostati moj savetnik", poručio je Rosić.

Jedan od članova Upravnog odbora privrednik Milan Vujko istakao je da se priključio timu kao veliki zvezdaš, na poziv Dragana Kilibarde, i čovek koji je već angažovan u džudo klubu, FK Grafičar i Bodibilding savezu.

"Verujem da ćemo napraviti velike uspehe na domaćim terenima i što pre na evropskoj sceni", poručio je Vujko.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.