Podraščanin baš surov: "Ovo nije reprezentacija koja će se plasirati na OI!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.05.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Jedan od najiskusnijih zna kako treba da izgleda reprezentacija Srbije...

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

Jedan od najiskusnijih odbojkaša reprezentacije Srbije, Marko Podraščanin, potpuno je razočaran izdanjima našeg nacionalnog tima na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. 

Na turniru Lige nacija u Riju doživeli smo tri uzastopna poraza, poslednji u nizu bio je od Nemačke sa 3:0. 

"Pre svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, želeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su želeli pobedu više od nas. Nama je trijumf bio baš potreban posle teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri", rekao je Podraščanin. 

Onda je rekao nešto što će, nadamo se, podići naš nacionalni tim. 

"Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želeo i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje!", rekao je Podraščanin. 

Podraščanin i pored svega, veruje. 

"Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti poslednji, odnosno da ćemo ih dobiti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sledećem protivniku", rekao je Marko Podraščanin. 

Ne propustite