Podraščaninovo oproštajno pismo: "Nezaboravno putovanje"

Autor: Filip Rodic
sreda 07.08.2024.
10:59
Izvor: Sportske.net

Veliki Potke.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Posle eliminacije u grupnoj fazi Olimpijskih igara bilo je jasno da je utešna pobeda nad Kanadom poslednji meč Marka Podraščanina i Aleksandra Atanasijevića u nacionalnom dresu.

Srednji bloker koji je predstavljao spoj između čuvene zlatne i nove uspešne generacije se porukom na Instagramu oprostio od reprezentacije.

"Hvala ti, Srbijo, na ovom nezaboravnom putovanju. Bila mi je velika čast i privilegija nositi omiljeni dres skoro 20 godina, debitovati za tebe još 2006. godine i zaigrati sa svojim herojima, zlatnom sidnejskom generacijom zbog kojih sam i zavoleo ovaj predivan sport“, započeo je Podraščanin svoje oproštajno pismo na društvenim mrežama.

Sa Srbijom je osvojio po tri zlata i srebra na velikim takmičenjima, a ima i pet bronzanih medalja.

"Biti evropski, svetski prvak i tri puta reprezentovati te na Olimpijskim igrama je za mene ostvarenje svih mojih dečačkih snova i maštanja. Uživao sam u svakom trenutku, putovanju i druženju, treningu, utakmici, pobedama i porazima jer je to sastavni deo sporta i sazrevanja jednog sportiste! Prijateljstva koje sam stekao su mnogo veća od običnih, to su bratstva i kumstva za ceo život“, dodao je Podraščanin.


Ne propustite