Sestre Bošković na suprotnim stranama, šta kaže tata?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.08.2021.
20:40
Izvor: Sportske.net

Bio je prilično duhovit.

BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS
BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS

Povezane vesti

Današnji duel ženskih odbojkaških reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine protekao je i u okršaju dve rođene sestre - Tijane i Dajane Bošković, koje su bile na protivničkim stranama.

Daleko uspešnija je bila Tijana, čija Srbija je pobedila sa 3:0, a ona je posle meča rekla da joj je drago što je imala priliku da zaigra protiv sestre.

"Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što imam priliku da se sastanem sa sestrom", rekla je Boškovićeva.

U jednom momentu Dajana je izblokirala mlađu sestru, posle čega su Boškovićeve razmenile ‘značajne poglede’.

"Mislila sam da utakmica neće biti toliko emotivna, ali kad smo izašle na teren i kad je sve počelo emocije su mi bile baš pomešane. Nekako mi je bilo mnogo emotivnije nego kada smo u Turskoj igrale jedna protiv druge", rekla je Dajana i dodala:

"Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo mi sestre. Šta znam? Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao vau. Zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale… Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo", zaključila je ona.

Srbija će naredni meč igrati u subotu od 21 sat protiv Francuske, dok će Bosna i Hercegovina tri sata ranije igrati protiv Azerbejdžana.

Ne propustite