Skandal koji prave Poljaci, Kovač je besan!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.09.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije igra drugo polufinale protiv Italije večeras od 21 čas.

Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije

Povezane vesti

Srbija je stigla do polufinala Evropskog prvenstva, branimo titulu, ali biće velikih problema da je odbranimo. 

Ono što je bilo upadljivo odmah jeste satnica polufinalnih mečeva koja predstavlja veliki propust organizatora. Možda će neko to navesti i kao - varanje. 

O tome je govorio o Boba Kovač, selektor našeg nacionalnog tima. 

"Promenili su satnicu i stavili su da mi igramo od devet sati. Ovo je jedina utakmica na EP do sada koja se igra u tom terminu. Ne znam da li ne znaju da organizuju ili to rade namerno. Da je u osam mogli bismo da prihvatimo... Ali, šta je tu je. Došli smo do polufinala, dobar je rezultat, možemo bolje, hoćemo bolje i više. To su neke stvari koje treba da nas motivišu još više da pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat", rekao je Kovač. 

Naime, naša reprezentacija je bila prvi polufinalista, pa sada imamo najdužu pauzu između četvrtfinala i polufinala, a imaćemo najkraću između današnje utakmice i utakmice koju ćemo igrati sutra, da li za treće mesto ili finale, videćemo. 

"Sama organizacija nije najbolja, mada Poljaci znaju to dobro da rade. Ovog puta nije bilo najbolje, jer su mnogo velike pauze bile između promena gradova i samih utakmica. Ovde smo tri dana bez meča, pa onda igramo dve najvažnije utakmice u dva dana. Mislim da je to propust organizatora", kaže Kovač. 

Poljaci i Slovenci igraju prvo polufinale, a onda će Srbija u 21 čas igrati sa Italijanima i jasno je da nema vremena za pripremu sutrašnjeg meča. 

"Ako imamo utakmicu do ponoći, a treba da spremamo sledećeg protivnika i da održimo sastanak sa igračima... To ne može da se radi ranije, unapred, jer kako da pričam o nekoj sledećoj ekipi ako još nismo napravili korak ka tom protivniku, to jest nismo preskočili prethodnu prepreku", rekao je Kovač. 

Ne propustite