SL - Srbija ispustila pobedu u Bolonji

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.06.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je u nedelju treći poraz u okviru drugog vikenda Svetske lige. Bolji od "Orlova" u nedelju su bili Italijani koji su slavili nakon taj brejka.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Drugog dana drugog vikenda Svetske lige odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je trći poraz u pomenutom takmičenju na gostovanju Italiji.

Nakon trijumfa u Pezaru "Orlovi" su u nedelju gostovali u Bolonji gde je domaćin slavio rezultatom 3:2 (25:14, 19:25, 18:25, 25:20, 15:12) posle sat i po vremena igre.

"Azuri" su silovito ušli u meč, dobili prvi set 25-14, ali je onda usledio adekvatan odgovor "Orlova". Izabranici Nikole Grbića uspeli su da preokrenu rezultat u svoju korist ali su u četvrtom setu vratili protivnika u meč izuzetno lošim prijemom.

U taj-brejku više sreće i koncentracije imali su Italijani posle čega je našim momcima kao uteha ostao jedan osvojen bod, baš kao i u prvom duelu sa Brazilom.

Posle dva vikenda i četiri odigrane utakmice Srbija zauzima treće mesto na tabeli sa 5 osvojenih bodova, a naredne dve utakmice "Orlovi" igraju u Srbiji protiv selekcije Brazila.

Ne propustite