Srpske odbojkašice jedva čekaju početak SP

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.09.2014.
07:50
Izvor: Beta

Odbojkašice Srbije rekle su u nedelju da jedva čekaju da počne Svetsko prvenstvo u Italiji, kao i da veruju u pobedu protiv Turske u prvom meču.

BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS
BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS

Povezane vesti

Srbija će igrati u Trstu, u Grupi B, u kojoj su još i Bugarska, Brazil, Kanada i Kamerun. Odbojkašice su danas imale prvi i jedini trening u hali u kojoj će igrati, ali je Jovana Brakočević kazala da je takva situacija za sve ekipe u grupi.

"Nezahvalno je imati samo jedan trening u hali u kojoj će se održati turnir prve grupe, ali kako je nama, tako je i drugim ekipama. Treba se adaptirati, a danas smo preduzeli neke mere. Jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo, vidi se da smo euforične i da sa nestrpljenjem to čekamo", rekla je Brakočević.

Libero Suzana Ćebić kazala je da veruje u pobedu protiv Turske u utorak.

"Definitivno smo jako nestrpljive i jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo. Mislim da smo tek dolaskom ovde postali svesni da smo u celoj toj priči. Nadamo se trijumfu, ali treba pre svega da odigramo maksimalno utakmicu i da probamo da ispravimo greške koje su nam se ranije dešavale", rekla je Suzana ćebić.

Utakmica u utorak počinje u 17.00.

Ne propustite