Terzić i Buša saglasni, nešto je neobično u pobedi nad Bosnom

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.08.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

To dugo nisu iskusili.

Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©
Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić i na reprezentativka Bjanka Buša saglasni su posle pobede nad Bosnom i Hercegovinom da je bilo izuzetni neobično posle dužeg vremena igrati pred domaćom publikom.

Srbija je opravdala ulogu favorita i protiv naših zapadnih susetki slavila sa ubedljivih 3:0, a selektor ima samo razloga za zadovoljstvo.

"Znamo svi da je prva utakmica veoma važna. Ne samo pobediti, već uhvatiti zamajac koji će vas držati do kraja takmičenja. Odradili smo posao na dovoljno dobar način. Bili smo na visokom nivou, ali smo kasnije i malo pali, ali možemo da budemo zadovoljni", istakao je Terzić u izjavi za RTS.

Potom je prešao na atmosferu u "Štark areni".

"Neobično je igrati pred našom publikom, a u poslednjih godinu dana ne igramo ni pred kakavom. Ovo je veliko osveženje za nas i boljitak za ekipu", rekao je on.

Sličnog viđenja bila je i odbojkašica rodom iz Vrbasa.

"Čestitam ekipi, srećne smo, nemamo mnogo prilike da igramo na nešem terenu. Svaki duel je važan za našu reprezentaciju. Želimo da se fokusiramo na naredni meč, odigramo najbolje što možemo. Hvala svima što su došli da navijaju za nas", navela je Buša.

Sledeću utakmicu branilac evropskog zlata igra u subotu uveče protiv reprezentacije Francuske.

Ne propustite