Terzić: ''U ovoj postavi nikad nismo igrali''

Autor: Beta Beta
sreda 22.05.2019.
21:00
Izvor: Beta

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle današnje pobede nad Južnom Korejom da je zadovoljan izdanjem i pobedom, kao i da od svog tima očekuje da u nastavku takmičenja podiže formu.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beogradu Južnu Koreju s 3:1 u setovima u drugom kolu četvrte grupe Lige nacija.

"U ovoj postavi nikada nismo igrali. Veći deo devojaka prvi put igra pravu i zvaničnu utakmicu za reprezentaciju. Videlo se u prvom setu da su devojke stegnute, da je trema učinila svoje i zato je rezultat bio takav.

Kada su se opustile u nastavku, naš kvalitet je došao do izražaja. Relativno lako smo priveli utakmicu kraju. Mogu da budem zadovoljan igrom, iako to nije sve ono što pokazuju na treningu. Za prvu utakmicu dovoljno dobro", rekao je Terzić novinarima posle utakmice.

Prethodno, selekcija Zorana Terzića pobedila je Holandiju s 3:0 u prvom kolu, a sutra je u hali "Aleksandar Nikolić" očekuje okršaj s Turskom.

"Verujem da će taj protivnik dosta ličiti na Holandiju. To će biti najteži i najkvalitetniji protivnik prvog vikenda Lige nacija. Nadam se da ćemo ovaj niz od dve pobede uspeti upotpunimo i sutra protiv Turske...

Turnir u Beogradu da završimo onako kako bi svako poželeo, a to je naravno pobedom", rekao je Terzić.

Ne propustite