Ako ste sumnjali u Novaka

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.08.2021.
18:45
Izvor: Sportske.net

Srbin se u svom stilu oprostio od Tokija.

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neslavno je završio učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali je u oproštajnoj poruci iz Japana, poručio da će učestvovati na najvećem sportskom nadmetanju u Parizu 2024. godine.

Đoković je sa dva poraza u dva dana ostao bez medalje u singlu, a zbog iscrpljenosti nije izašao na teren u borbi za bronzu u miks dublu u paru sa Ninom Stojanović.

Prilikom opraštanja od Tokija, fotografisao se ispred olimpijskih krugova sa svojim timom, a na Instagramu je poslao važnu poruku.

"Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Žao mi je što se ovo posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine. Svu sreću želim našim sportistima, koji nastavljaju borbu za medalje! Navijamo", napisao je Đoković.

Đoković će u avgustu 2024. godine biti u 38. godini života, ali ukoliko mu telo bude u dobrom stanju, možda i možemo da se nadamo da će konačno uspeti da se domogne olimpijskog zlata.


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke