Angelina: ''Hvala svima na neverovatnoj podršci, sve će doći na svoje mesto''

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.08.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Naša mlada atletičarka se ponovo oglasila povodom dešavanja na Olimpijskim igrama.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Nažalost, Angelinu Topić nismo mogli da gledamo u finalu olimpijskog takmičenja u skoku uvis, iako je izborila plasman.

Teža povreda skočnog zgloba ju je sprečila u tome, ali je fascinantno u celoj priči da je Angelina uspela, iako povređena, da preskoči dve visine i rezultatom 1.92 metra izbori plasman u finale.

Sve nas je oduševila svojom požrtvovanošću, a njen talenat nikad nije bio sporan i uvereni smo da će nas u narednim godinama još mnogo puta obradovati na najvećim takmičenjima u Evropi i svetu.

Danas je svojom najnovijom objavom na Instagramu poželela da se još jednom zahvali svima koji su joj prethodnih dana pružali veliku podršku.

''Nadam se da još uvek imam privilegiju da sebe nazivam olimpijskim finalistom, ili barem mogu definitivno da kažem da sam se zvanično kvalifikovala za finale na jednoj nozi (bukvalno) haha...

Nije rezultat kakvom sam se nadala, ali ponosno držim glavu i ostajem privržena svojoj veri. Ostajem motivisana i odlučna, znajući da će sve na kraju doći na svoje mesto.

Hvala vam svima na neverovatnoj podršci i što ste mi pomogli da ostanem stabilna u ovom teškom trenutku'', napisala je Angelina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke