Baš je slabo krenulo, Mikec i Grgić bez finala

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.08.2016.
19:47
Izvor: Sportske.net

Dimitrije Grgić je završio kao 9. u ukupnom plasmanu i za dlaku mu je izmaklo finale, dok je Damir Mikec dugo bio među tri najbolja, ali je veoma slabim hicima u poslednjim serijama pao daleko ispod linije koja odvaja finaliste.

Streljački savez Srbije
Streljački savez Srbije

Povezane vesti

U disciplini vazdušni pištolj 10 metara Srbija neće imati finalistu.

Imali smo u jednom trenutku oba takmičara među 6 najboljih (osmorica se plasiraju u finale), ali su kasnije nešto slabijim hicima Damir Mikec i Dimitrije Grgić pali ispod osmog mesta i nisu našli svoje mesto u finalu ovog takmičenja.

Mikec je bio fantastičan u prve tri serije. Bio je među tri najbolja takmičara, a onda je usledio potop. Bio je sve slabiji, završio je na 25. mestu.

Za razliku od njega, Grgić je nešto slabije krenuo, ali je sjajnim hicima u sredini kvalifikacija uspeo da se domogne i visokog mesta koje vodi u finale. Ipak, i on je pao na kraju, izmaklo mu je finale za 1 poziciju.

Da podsetimo, danas su Ivana Maksimović i Andrea Arsović takođe neslavno prošle pošto su ispale u kvalifikacijama u svojoj prvoj disciplini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 06.08.2016
20:00

Bas jako slabo...

avatar
Danijella
Saturday, 06.08.2016
19:53

Olimpjiada je trenutna inspiracija svakog sportiste na svetu. Ne ide se na Olimpijadu zdravo za gotovo sa osiguranin plasmanom :/ Nikada nismo uzimali medalje na Oljmpjiadi tamo gde smo planirali a uvek su dolazile neplanirane medalje. Svi u svetu se neverovatno maksimalno pripremaju bas za ove dve nedelje, niko nema zagarantovano finale. Videcemo tek iznenadjenja u kosarci..odbojci...vaterpolu..evo (optpisana) Australija delje Francuze u kosarci .. ne znam ko je mogo da otpisuje Boguta, Delanovu..Millsa..Andersena tako lako