Brazilci ipak malo strepeli, ali opet dobili Nemce, radovali se i domaćini

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.07.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Svega jedan remi na osam utakmica.

@CBF_Futebol/Twitter
@CBF_Futebol/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Brazila, Japana, Rumunije, Australije i Obale Slonovače pridružili su se Novom Zelandu i Meksiku kao ekipe koje su ostvarile trijumfe na startu Olimpijskih igara.

Het-trik Rišarlisona omogućio je Brazilcima miran meč protiv Nemačke u reprizi finala prošlih Olimpijskih igara kada su "karioke" takođe slavile. Mogli su Brazilci ubedljivije od 4:2 da pobede Nemce, ali se sjajnim odbranama isticao Florijan Miler. Golovima Amirija i Ačea, "panceri" su uneli nemir u mnogo bolji Brazil. Tada je bilo previše prostora na polovini Nemačke, pritom su imali i igrača manje nakon crvenog kartona Arnolda. Ipak, posle brojnih promašenih prilika, Paulinjo je postavio konačan rezultat.

Veliku pobedu ostvarila je Australija nad Argentinom, koja je doputovala u Tokio sa daleko slabijim imenima nego li ona koja poseduju u prvom timu. Meč je obeležio lep gol Velsa.

Domaća reprezentacija započela je turnir pobedom nad Južnom Afrikom zahvaljujući minijaturi mladog talenta Real Madrida Takefuse Kuboa.

Obalu Slonovače je do pobede nad Saudijskom Arabijom vodio vezista Milana Frank Kesi kada je prihvatio dodavanje na ivici šesnaesterca, okrenuo se i "raspalio" u mrežu rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke