Da li je Pešić sinoć već saopštio konačan spisak ili će nas iznenaditi?

Autor: Sportske Net
utorak 23.07.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Nećemo još dugo čekati.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je sinoć na konferenciji za medije da bi konačan spisak putnika za Olimpijske igre mogao da bude saopšten danas.

Možda ga je selektor na suptilan način saopštio i juče, s obzirom na to da četiri igrača, a to je broj koji će "otpasti" sa šireg spiska, nisu igrali protiv Grčke.

To su Aleksa Radanov, Aleksej Pokuševski, Dušan Ristić i Ognjen Jaramaz. Javnost spekuliše svakog dana ko će biti u "konačnih 12" i ova imena se vrlo često spominju s obzirom na prikazano i na forme igrača. 

Međutim, ostala je enigma i da li će Dejan Davidovac biti spreman da pomogne timu, s obzirom na to da se povredio tokom priprema. Juče je bio u sastavu, zagrevao se, ali nije igrao. Selektor je na konferenciji za medije istakao da je košarkaš dobro. 

"Ne znamo, trenirao je, dobro je, napravljen je medicinski pregled, ništa se nije pogoršalo nakon treninga, čak se jedan deo mišića zatvorio i nema nikakvih problema. Međutim, ne znam, moraćemo još da razmislimo, naravno da je važan, važni su svi, ali nije dovoljno spreman, videćemo, obavićemo razgovor sa njim, sa medicinskim stafom i donećemo odluku", istakao je Pešić. 

A, možda nas Pešić sve iznenadi. Bilo kako bilo, do prve utakmice Srbije u Lilu ostalo je još pet dana, pa je sasvim izvesno da na konačan spisak košarkaša nećemo dugo čekati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke