Đokovićevo ponašanje razočaralo Mela: ''Ništa mu nismo uradili...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
19:02
Izvor: Sportske.net

Usledio je ubrzo i Đokovićev odgovor!

 EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Neočekivana tema izbila je u prvi plan posle trijumfa našeg miks dubla u prvom kolu olimpijskog turnira u Tokiju.

Nina Stojanović i Novak Đoković su u dva seta bili bolji od brazilskog para Luiza Stefani-Marselo Melo, ali posle meča Melo je u prvi plan istakao ponašanje Novaka Đokovića tokom meča.

Najbolji teniser sveta je glasno proslavljao neke važne poene, kao i pobedu na kraju, a u jednom trenutku je tokom meča pogodio Mela u leđa. Sve to je Brazilcu zasmetalo, što je i otkrio novinarima posle meča.

"Iznenadio me je, ali na negativan način, da budem sasvim iskren. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja to nikada ne bih uradio'', kaže Melo.

Razočaralo ga je i to što je Novak pojedine poene slavio gledajući u pravcu Brazilaca i vičući ka njima.

''Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio i Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri, ali trebalo bi da postoje određene granice. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike, ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim", istakao je Melo.

Nedugo zatim, novinari su preneli Đokoviću šta je Melo rekao, a naš teniser je kratko odgovorio.

"Melo je rekao da sam ga provocirao? Stvarno? Zaista nemam nikakav komentar na to", poručio je kratko Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke