Dončić se ''srušio ljut, razočaran, tužan'', a onda je Slovenija pokazala kakav je TIM!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.08.2021.
16:53
Izvor: Sportske.net, ekipa 24.si

Slovenački mediji posebno ističu jedan detalj po završetku današnje utakmice.

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Slovenije briljirala je na Olimpijskim igrama u Tokiju, pokupila je sve simpatije i pokazala da u svom timu nema samo maestralnog Luke Dončića, već još nekoliko igrača vrhunskog kvaliteta koji su se sa zvezdom Dalasa sjajno uklopili.

Nažalost, blokada Batuma u poslednjim trenucima meča sa Francuskom ostavila je Slovence bez plasmana u finale, od čega se očigledno nisu oporavili, pa su danas zasluženo poraženi od Australije u borbi za treće mesto i iz Tokija se vraćaju bez osvojene medalje.

Luka Dončić je posle naporne sezone u NBA ligi zaista dao sve od sebe ovog leta u dresu reprezentacije, olimpijska medalja bila bi zaslužena nagrada za taj veliki trud, ali će morati da čeka neku drugu priliku.

Danas nije bio na svom uobičajenom nivou i pored 22 poena, umor ga je stigao, a slovenački mediji pišu i o povredi koja mu je pravila probleme. Tamošnji portal ''Ekipa24'' otkriva i jedan detalj po završetku današnjeg meča koji ilustruje kakav je timski duh vladao u reprezentaciji slovenije ovog leta.

''Najbolji slovenački košarkaš zaista je želeo medalje, pa njegova reakcija nakon utakmice ne čudi. Na poslednji zvučni signal sirene jednostavno se srušio na klupu za rezervne igrače. Ljut, razočaran, tužan...

I ponovo je postalo jasno koliko je slovenačka košarkaška reprezentacija fantastična. Odmah su ga okružili saigrači i tugovali sa njim. Da, to je Slovenija! I ne moramo strahovati za budućnost slovenačke košarke, ovi momci su sposobni za velike stvari'', piše ''Ekipa24''.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke