Dugo se "krčkalo", Terzić preuzeo Rusiju!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.05.2022.
12:55
Izvor: Sportske.net

Ponovo će sedeti na "dve stolice".

CEV
CEV

Povezane vesti

Nekadašnji selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić došao je na kormilo selekcije Rusije, potvrdio je tamošnji Sport Ekspres.

Terzić je ostavio dubok trag u srpskoj odbojci, ali je odlučio da po isteku ugovora napusti kormilo naše reprezentacije i posveti se klupskim obavezama.

Trofejni stručnjak je polovinom januara otišao iz Srbije, a nepunih četiri meseca kasnije potvrdile su se spekulacije.

"Što se tiče selektora ženskog tima sve je vrlo jasno. Uspeli smo da potpišemo ugovor sa Zoranom Terzićem. On je, uprkos teškim vremenima, pun entuzijazma. Već je tražio da mu se dostave planovi, da sastavi listu kandidatkinja... Savez i novi selektor svesni su da je potrebno vreme kako bi se tim podigao na noge. Biće to svakako interesantno iskustvo za sve nas", potvrdio je Aleksandar Jaremenko, generalni sekretar ruskog odbojkaškog Saveza.

Na zvaničnom sajtu ruskog Saveza i dalje Ostaje da se vidi kada će Terzić zapravo moći da vodi Ruskinje u zvaničnim utakmicama pošto je reprezentaciji i svi klubovima zbog sankcija zabranjeno učešće na turnirima pod okriljem evropske i svetske federacije (CEV i FIVB).

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke