"Ekip" se izvinio Đokoviću za sramotne optužbe

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 29.07.2021.
14:42
Izvor: Sportske.net

Pokrenuli su lavinu negativnih komentara za srpskog igrača, sada se izvinjavaju.

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Novinar franucskog lista "Ekip" Kventin Mojne uputio je izvienjenje Novaku Đokoviću i javnosti zbog povezivanja sa rečima američke gimnastičarke Simon Bajls.

U redakciji francuskog "Ekipa" žele da "isprave krive Drine" za naslov i tekst koji je upotrebljen protiv Novaka Đokovića, pa se tako oglasio novinar koji je i autor samog članka.

"Povodom rečenice "pritisak je privilegija", Novak nije reagovao na povlačenje Simon Bajls, samo je govorio o očekivanjima o svom cilju, "Zlatnom slemu", osvajanju četiri grend slema u godini uz olimpijsko zlato. Izvinjavam se za našu grešku", naveo je Mojne.

Novak je juče upitan o svom putu ka zlatnoj medalji u Tokiju, te oseća li pritisak pri cilju osvajanja "Zlatnog slema", na šta je on odgovorio da je "pritisak privilegija".Francuski "Ekip", odnosno novinar Kvetin Mojne je izvukao Novakove reči iz konteksta i povezao Đokovićev iskaz sa slučajem jedne od najvećih gimnastičarki svih vremena Simon Bajls. 

Ona se zbog velikog pritiska, što joj je prouzrokovalo mentalne probleme, povukla sa Olimpijskih igara, a nakon objavljivanja takvog naslova od strane "Ekipa", javnost koja nije bila dobro obaveštenja osudila je Đokovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke