Japanci šokirali novinare RTS-a u Tokiju! Ko će sad prenositi mečeve?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.07.2021.
16:47
Izvor: Sportske.net, RTS

Protokol je surov.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Prvi problemi za novinarsku ekipu RTS-a na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tokom današnjeg uključenja u beogradski studio, novinar Predrag Milinković je saopštio da je deo novinarske ekipe RTS-a od danas u - karantinu. Razlog - bliski kontakt sa nepoznatom osobom tokom leta za Tokio još pre nedelju dana. Od tada su svakodnevno testirani i bili su negativni, ali danas je stigla naredba organizatora da moraju u karantin.

''Većinu mojih kolega od sutra nećete gledati u direktnim uključenjima iz Tokija, zbog jedne nepoznate osobe na letu između Frankfurta i Tokija 19. jula koja je sedela u blizini mojih kolega. Mi ne znamo koja je ta osoba, samo znamo da je sedela u njihovoj blizini i oni moraju u karantin. Od pre otprilike sat vremena su u svojim sobama, čekaju PCR test i nadamo se dobrim vestima.

Oni su svi vakcinisani i nalaze se među 33 putnika kojima je određen karantin. Svi su se pridržavali pravila. Ekipa kojoj je omogućeno da nastavi da radi, to će činiti sa smanjenim kapacitetima, uz podršku kolega u Beogradu. Verujem da će svi biti negativni, svi smo se pridržavali mera, do danas su svi bili negativni'', istakao je Milinković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke