Konačno, javila se Nina Stojanović i otkrila svoja osećanja!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.08.2021.
17:17
Izvor: Sportske.net

Mogla je u paru sa Novakom Đokovićem da nam donese medalju, ali se to nije desilo.

Beta/AP Photo/Seth Wenig
Beta/AP Photo/Seth Wenig

Povezane vesti

Srbija nije uzela medalju u tenisu, a imala je dosta prilika. Nakon što su u uvodnim kolima ispali svi osim Novaka Đokovića, upravo je najbolji teniser u singl konkurenciji mogao da stigne do odličja, ali se to nije desilo jer ga je savladao umor. 

Mogao je i u miks dublu sa Ninom Stojanović da se okiti oko vrata, ali je pomenuti umor bio razlog zašto je meč za treće mesto sa Australijom otkazan. 

Do sada se nije oglašavala, ali je konačno osetila potrebu i Nina Stojanović, naša trenutno najbolja teniserka. 

"Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere – da se borim za olimpijsku medalju. Takođe, shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. 

Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama", napisala je Nina Stojanović na društvenim mrežama. 


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke