Lepe reči Stiva Kera o Jokiću i Srbiji, a šta je sa Durantom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2024.
23:05
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Pohvalio je i naš tim, ali i svoje igrače.

Nikola Gligic/Starsport.rs ©
Nikola Gligic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je večeras u Abu Dabiju pokazala zbog čega je apsolutni favorit za zlato na predstojećim Olimpijskim igrama.

Amerikanci su u pripremnoj utakmici ubedljivo savladali našu reprezentaciju sa 105:79, a posle meča je svoje utiske izneo i američki selektor Stiv Ker.

Najpre je pohvalno govorio o Srbiji i Nikoli Jokiću.

''Nikola je najbolji igrač na svetu. On je tako dobar u svemu, znate. Večeras nije bilo njegovo veče, ali igrali su utakmice dan za danom. Takođe se pripremaju i prelaze prepreke da bi bili spremni za Olimpijske igre'', izjavio je Ker, a preneo ''Telegraf''.

Veoma je zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači.

''Postajemo bolji i mislim da smo na dobrom putu. Još uvek ima posla koji treba obaviti i znamo da Srbija nije imala nekoliko startera, igrali su utakmicu jednu za drugom u dva dana. Večeras smo imali tu prednost, ali mi se sviđa način na koji su momci izašli i stvarno se borili u odbrani, pokušavajući da istroše Srbiju pritiskom na loptu i odbranom. Stvarno su dobro obavili posao'', rekao je Ker.

Nije mogao zbog povrede da računa na Kevina Duranta. Kakva je situacija sa njim i hoće li biti spreman za Olimpijske igre? 

''Kevin je poslednjih par dana radio više stvari, i ide u pravom smeru'', potvrdio je Ker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke