LEPOTA IGARA! Nole učinio Bolivijca najsrećnijim čovekom na svetu!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.07.2021.
14:39
Izvor: Sportske.net

Ma, nismo ni sumnjali, Nole po ko zna koji put pokazao ljudsku veličinu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je očekivano lako izašao na kraj sa bolivijskim reprezentativcem Ugom Delijenom, savladao ga je za sat vremena sa 6:2 i 6:2, ali posle meča Delijen je pokupio brojne simpatije svojim oduševljenjem zbog susreta sa najboljim igračem sveta i prvom zvezdom Olimpijskih igara.

Preneli smo već da su na mreži nešto duže razgovarali, Delijen je zatražio majicu od Novaka, on to nije učinio odmah na terenu, ali kako smo i pretpostavili, poklonio mu ju je po odlasku u svlačionicu.

Uz poklon, Delijen se može pohvaliti i zajedničkom fotografijom sa Novakom Đokovićem koju je odmah objavio na Instagramu, uz dirljivu poruku.

''Ima dana za koje nikad ne želite da se završe, ovo je jedan takav za mene. Igram tenis već 25 godina i celog života se borim da dođem do OI, Bog mi je dao priliku da učestvujem i igram protiv svetskog 'broja jedan'. Dobio sam priliku da mu kažem sve one stvari koje sam rekao na kraju meča, a takođe sam dobio i ovaj prelepi poklon, ovo je uspomena, a to je nešto najlepše što ću imati nakon svoje profesionalne karijere. Hvala, Novače što si učinio ovaj dan još posebnijim za mene'', napisao je Delijen.

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke