Lesor Nilikini: ''Misliš da je ovo bilo glasno? Tek ćeš da vidiš...''

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da još nije svestan kakvu atmosferu prave ''grobari''.

EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Povezane vesti

Francuska je večeras pred svojim navijačima uspešno započela olimpijski turnir, pobedom nad selekcijom Brazila rezultatom 78:66, a posle meča je zanimljivu izjavu dao francuski centar Matijas Lesor.

U razgovoru sa novinarima je otkrio šta je upitao svog saigrača Frenka Nilikinu, vezano za atmosferu tokom meča sa Brazilcima i odličnu podršku koju su ''trikolori'' imali sa tribina.

''Upravo sam pitao Frenka Nilikinu: 'Da li misliš da je ovo bilo glasno?‘, a on je rekao: 'Da'. Rekao sam: 'Videćeš sledeće sezone''', aludirao je Lesor na atmosferu koja Nilikinu uskoro čeka na utakmicama Partizana.

''Bila je odlična atmosfera. Malo je drugačija od utakmica Evrolige. Nije tako neprijateljska, ali atmosfera je bila odlična. Bilo je glasno, a navijači su navijali za nas'', izjavio je Lesor, a prenosi ''Eurohoops''.

Vembanjama je dominirao u selekciji Francuske sa 19 poena, devet skokova, četiri ukradene lopte, tri blokade i dve asistencije.

"Bilo je neverovatno. On je jedan od najboljih igrača na svetu. Znamo koliko je važan za nas. Znamo koliko nam je važno da ga uvedemo u ritam i da ga nađemo u najboljoj mogućoj poziciji. A večeras je bio neverovatan za nas. On je bio ključ za nas. I nadamo se da će tako i nastaviti.

Osećam se kao da sebe vidimo kao neke autsajdere. Ne vidimo se kao favoriti. Bila bi sjajna stvar za nas da se popnemo na to prvo mesto. Ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Videli smo to na pripremnim utakmicama. Izgubili smo poslednja četiri'', objašnjava Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke