Mandić u Jokićevom stilu, Prlainović pod emocijama

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 08.08.2021.
11:28
Izvor: Sportske.net

'Oće neko na vaterpolo?

FINA
FINA

Povezane vesti

Srpski vaterpolisti Andrija Prlainović i Dušan Mandić obratili su se domaćoj javnosti za "RTS" i izneli svoje utiske posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Andrija Prlainović je jedan od sedmorice vaterpolista koji završava reprezentativnu karijeru. Kako dodaje, veruje da će svi biti svesni ostvarenog uspeha tek nakon što prođe određeno vreme.

"Još smo svi pod emocijama i utiskom. Tek se završilo i bićemo svesni tek u budćnosti šta smo ostvarili. Odbraniti zlato je zaista posebna stvar i malo je ekipa kroz istoriju to uspelo. Ovde smo prošli mnogo prepreka kako bismo došli do novog zlata. Pozdrav za celu Srbiju i sve one koji su bili uz nas, kao i moj Herceg Novi", naveo je Prlainović.

Jedan od najboljih svetskih vaterpolista Dušan Mandić ponovo je briljirao pred kamerama odavši priznanje onima koji se opraštaju od nacionalne kapice, a izjavu je završio rečenicom u stilu Nikole Jokića od pre 10 godina koja je obišla svet.

"Ovo dugujem ovoj sedmorici koji su odigrali poslednje utakmicu u u karijerama. Od najboljih sam učio, oni su bili moja braća i očevi i sada su deo istorije. Samo još nešto, hoće li neko na vaterpolo", rekao je Mandić.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke