Medvedev ponovo o vrućini, ovaj put još žešće

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 29.07.2021.
18:07
Izvor: Sportske.net

Rus neće pamtiti Tokio po dobrom.

PA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
PA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Ruski teniser Danil Medvedev nije uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara pošto je poražen od Pabla Karenja Buste, a nakon meča glavna tema i dalje je bila vrućina.

Iako je počeo kasnije nego što je to bio slučaj u osmini finala protiv Fabija Fonjinja, drugom teniseru sveta je ponovo bilo neprijatno da se "kuva" na terenu.

"Promenio sam svu odeću koju sam imao na raspolaganju tokom prvog seta. Suštinski, želeo sam da promenim i kožu, znojio sam se kao nikada u životu, bilo je užasno", rekao je Medvedev posle meča.

Analizirajući samu igru, istakao je da se uvek trudi da da sve od sebe, te da nije mogao da odigra bolje nego što je to učinio protiv Španca.

"Možda sam mogao bolje da serviram, ali onda sam bio skroz obliven. Nisam mogao dobro da bacim loptu, a kada sam to i činio upadao bi mi znoj u oči. Nije bilo lako igrati i zaista sam razočaram sobom, jer moja zemlja gubi u četvrtfinalu", rekao je on.

Za kraj je progovorio i o Novaku Đokoviću, koji je insistirao da zbog vrućine mečevi počinju kasnije.

"Novak je čovek situacije, hvala mu. I dalje mi se ne sviđaju uslovi, ali mnogo je bolje igrati nego od 11 sati", zaključio je Rus.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke