Milena Rašić najavila zbogom: "Ovo je moje poslednje leto u najdražem dresu"

Autor: Sportske Net
subota 17.07.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Srpske odbojkašice pred još jednim izazovom.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Srpske odbojkašice spremne su za Olimpijske igre u Tokiju, a posle zlata na Evropskom i Svetskom šampionatu, sasvim logično i sigurno idu da upotpune najsjajniju kolkciju i onom sa Olimpijskih igara. Mileni Rašić ovo će biti treća Olimpijada i nažalost poslednja. 

"Ovo je moje poslednje leto u najdražem dresu. Znači mi mnogo što ću igrati u Tokiju, što će se EP održati u Beogradu. Prosto ne postoji lepši način završiti reprezentatitvnu karijeru pred svojom publikom. Olimpijsko zlato je jedino što nam nedostaje u kolekciji. To je želja, san svih nas da se to desi. Ali, konkurencija je i te kako velika. Mislim da će sitnice da odluče, malo sreća da nas posluži i zdravlje, pa ćemo da vidimo - kaže Rašićeva", kazala je Rašićeva.

Konkurencija u Tokiju će biti jaka, ali to nije problem za srpski tim. 

"Naučile smo da tu presiju sklonimo sa strane i da se fokusiramo na to zbog čega smo tu. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i da se neće osetiti to što poslednji put igramo za reprezentaciju. Maksimalno oprezne bićemo i protiv Brazila, Japana, jer želimo to prvo mesto u grupi. Ali, sve je moguće, a naš osnovni cilj je da pružimo najbolje partije od početka do kraja".

Srpske odbojakšice pripremal su se za Olimpijske igre, a odigrale su i tri meča sa italijanskom reprezentacijom. 

"Malo se odužio odlazak u Japan. Treniramo od maja, sve je to bio suv trening do utakmica sa Italijankama. To nam je prijalo, a to što smo sve tri utakmice dobile sa 3:2 dokaz je da će biti zanimljivo na Olimpijskim igrama", zaključila je Milena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke