Milica Mandić objasnila - Ovo je plan, još nije kraj?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.08.2021.
10:16
Izvor: Sportske.net, K1 TV

Šta posle novog olimpijskog zlata?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Naša najbolja tekvondistkinja Milica Mandić nas je i na ovim Olimpijskim igrama učinila neizmerno ponosnim, osvojila je još jedno olimpijsko zlato i u velikom stilu se oprostila od daljeg učešća na Olimpijskim igrama.

Tu njenu najavu su mnogi shvatili i kao kraj njene profesionalne karijere i da je njen trijumf u finalu u Tokiju bio ujedno i njena poslednja borba u karijeri.

Da li je baš tako?

Milica je jutros, zajedno sa trenerom Draganom Jovićem i Tijanom Bogdanović koja se iz Tokija vratila sa osvojenom bronzom, gostovala u ''Uranku'' na TV K1 i otkrila svoje dalje planove vezane za tekvondo.

Jedno je sigurno, sa Olimpijskim igrama, makar kao takmičarka, je završila u Tokiju.

''Zaista, ovo je kraj Olimpijskih igara za mene. Jeste sledeći olimpijski ciklus kraći, ali obavezati se sada da naredne tri godine potpuno posvetim i sebe i porodicu pripremama za OI, nije realno. I kao žena u sportu osećam već i posledice napornih treninga i povreda...

Nisam se možda oprostila od nekih turnira u budućnosti, ali sve ću raditi po osećaju i dogovoru sa stručnim timom. Ako budem htela, radiću, ako ne, ovo će biti kraj, ne bih ništa da najavljujem unapred'', objasnila je Milica Mandić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke