Nije im dugo trebalo - Englezi počeli brutalno da udaraju na Novaka!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.07.2021.
20:25
Izvor: Sportske.net

Prvi se istakao njihov poznati novinar koji je najboljeg tenisera sveta nazvao ''razmaženim derištem'' i ''navodnim šampionom''.

Beta/AP Photo/Patrick Semansky
Beta/AP Photo/Patrick Semansky

Povezane vesti

Novak Đoković preživljava možda i najteže dane u svojoj karijeri posle nadljudskih napora koje je uložio da Srbiji donese medalju u nehumanim vremenskim uslovima i paklenom rasporedu mečeva na Olimpijskim  igrama u Tokiju. Na kraju nije uspeo, pokazao je i na terenu koliko je teško sve to podneo, a zbog iscrpljenosti i povreda nije uspeo da izađe na teren u borbi za bronzu u miks-dublu, zajedno sa Ninom Stojanović.

I sada, verovali ili ne, našli su se Englezi da ''žale'' što je Novak ''onemogućio'' Ninu da osvoji medalju?!

Konkretno, u pitanju je njihov novinar Pirs Morgan, koji se toliko ''iznervirao'' što Nina nije osvojila medalju, da je Novaku Đokoviću uputio uvrede kakve čak ni Niku Kirjosu nisu padale na pamet.

Kao što se moglo i pretpostaviti, u prvi plan je izdvojio dve Novakove nervozne reakcije tokom današnjeg meča sa Pablom Karenjo-Bustom u borbi za bronzu.

"Patetično pokvareno ponašanje derišta Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama danas - razbijanje reketa, gunđanje i odustajanje od meča u dublu koštalo je medalje njegovu partnerku. On je izneverio svoje saigrače, obožavaoce i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona", napisao je Morgan na Tviteru, a to su, naravno, ubrzo počeli da prenose i britanski mediji.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke