Novaka ni otac nije mogao da odvrati od dolaska u Tokio!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.07.2021.
23:41
Izvor: Sportske.net

Otkriveno šta su poručili jedan drugom pre početka Olimpijskih igara.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Iako je iscrpljujući ritam u ovom delu sezone, Novak Đoković nije hteo da odustane od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju iako je za to imao mnogo razloga, jer je želeo da Srbiji donese toliko željeno zlato.

Nažalost, nije uspeo, ostao je bez medalje i u singlu i u miks-dublu, pritom veoma iscrpljen fizički zbog čega nije mogao ni da nastupi u borbi za bronzu u miks-dublu.

Njegova želja da brani boje Srbije bila je toliko jaka da ga ni Viktor Troicki, ni ostatak njegovog tima nije uspeo da odgovori od učešća u miks-dublu, a nije poslušao ni svog oca Srđana Đokovića koji mu je savetovao da ne ide u Tokio i da ovoga puta ''preskoči'' Olimpijske igre zbog napornog ritma i još dodatnih razloga.

Srđan Đoković je na tu temu govorio u podkastu ''Biznis priče'', gde je pročitao i njegovu prepisku sa Novakom uoči odlaska u Tokio.

''Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gladalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata'', napisao mu je Srđan.

Usledio je Novakov odgovor.

''Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se'', odgovorio je Novak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke