Novaku ni sutra neće biti lako, Karenjo-Busta najavljuje medalju!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.07.2021.
20:44
Izvor: Sportske.net

Deluje da ga nije previše uzdrmao poraz od Hačanova.

Beta/AP Photo/Jason Decrow
Beta/AP Photo/Jason Decrow

Povezane vesti

Očekivalo se da se Novak Đoković i Pablo Karenjo-Busta bore za olimpijsko zlato u finalu, ali umesto toga gledaćemo ih u borbi za bronzu.

Španski teniser je u polufinalu izgubio od Rusa Karena Hačanova, ali iz njegove izjave posle meča se stiče utisak da ga taj poraz nije demoralisao pred borbu za bronzu.

"Možda se nisam osećao kao juče, ali Hačanov je odigrao veoma dobar meč. Odlično je servirao, vršio je veliki pritisak na mene i nisam bio tako uspešan. Šteta, jer je to bila veoma dobra prilika da se nađem u finalu. Sada je vreme da razmislim o sledećem meču koji se igra sutra, a što je i dalje prilika za osvajanje medalje i ne smem je propustiti'', samouveren je Karenjo-Busta.

Razlog za optimizam mu daje i činjenica da je do polufinala došao pobedom nad drugim teniserom sveta Danilom Medvedevom.

''Juče sam dobio meč protiv svetskog broja 2 (Medvedev), tako da se mogu mirno boriti za tu bronzu. Biće veoma težak meč u kojem ću morati da dam svoju najbolju verziju, nadam se da ću pobediti i otići odavde sa vrlo dobrim ukusom u ustima'', zaključio je Karenjo-Busta.


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke