Odlična vest za Srbiju - Drim tim putuje na Olimpijske igre bez lidera?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.06.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Verovatno poslednja šansa.

EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Povezane vesti

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms je saopštio da ne planira da učestvuje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Amerikanci će ponovo imati izuzetno jak sastav u borbi za zlato na Olimpijskim igrama, ali u njemu neće biti imena i prezimena Lebrona Džejmsa. Naime, nakon eliminacije Lejkersa iz plej-ofa NBA lige, Lebron je naveo da će se posvetiti drugim stvarima tokom leta.

"Mislim da ću da se posvetim Spejs Džemu (prim.aut. animirani film) pre Olimpijskim igrama", kazao je Lebron nakon poraza od Sansa.

Za tridesetšestogodišnjeg Lebrona ovo je, reklo bi se, očekivana odluka ukoliko nije odlučio da se našali sa medijima. Nije bilo mnogo vremena za odmor između dve sezone prošle godine, a ujedno je i sama kampanja bila zgusnuta, te bi popularni "Kralj" želeo da odmori. Ujedno, ovo je, verovatno, i poslednja prilika za njega da učestvuje na Olimpijskim igrama.

U dugačkom spisku moglo bi da bude još odustajanja. Slično je najavio Kajl Lauri, možda se na to odluči i povređeni Entoni Dejvis...

Za srpsku selekciju, ovo je pozitivna vest, koja sa svojim rosterom jeste među favoritima za zlato. Naravno, pre toga moraće da izbore učešće na najvećoj svetskoj smotri i to na kvalifikacionom turniru koji se održava u Beogradu od 29. juna do 4. jula.


Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke