Oglasila se Jovana Arsić iz Pariza: "Sram bilo vas iz Veslačkog saveza, mogli ste sačekati za svoja politička prepucavanja"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 01.08.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Jovana odgovorila VSS.

OKSrbije/Twitter
OKSrbije/Twitter

Povezane vesti

Srpska veslačica Jovana Arsić oglasila se povodom današnjeg saopštenja Vaterpolo saveza Srbije (VSS) tvrdeći da bi trebalo da se srame zbog svojih reči.

Tokom jutra, na VSS je osvanulo saopštenje koje za loše rezultate srpskih veslača i veslačica kritikuje trenerski kadar podigavši prašinu u domaćem sportu.

Tim povodom, u sopstvenu odbranu i u odbranu svojih kolega i trenera, stala je srpska veslačica Jovana Arsić koja se nalazi u Parizu. Putem svog Instagram storija, nije štedela reči prema VSS.

"Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS-a, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i da sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista a cele godine nam radite jedno te isto. Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog", napisala je na svom Instagram profilu Jovana Arsić.

Pred njom je C finale u disciplini skul, a za konačan plasman od 13. do 18. mesta veslaće 3. avgusta od 09:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke