OI, dan 12 - Navijte alarme, dan odluke za košarkašice, odbojkašice, vaterpoliste...

Autor: Nemanja Janošev
utorak 03.08.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Program za sutra.

FIBA
FIBA

Povezane vesti

I u toku sutrašnjeg dana (04. 08) imaćemo aktivan dan kada je reč o srpskim olimpijcima na Igrama u Tokiju.

Očekivanja su bila da ćemo se danas radovati barem jednoj medalji i to Ivane Španović, ali okolnosti su bile takve da se naša najbolja atletičarka ipak domogla četvrte pozicije. Da je ponovila rezultat u kvalifikacijama zlato bi bilo oko njenog vrata, ali, nažalost, nije bio njen dan. I to se dešava.

No, razloga za tugu nema, budući da u toku sutrašnjeg programa imamo kajakaše i kajakašicu, rvačice, košarkašice, odbojkašice i vaterpoliste.

Krenimo redom. Od 2.51 sati izjutra, po srednjoevropskom vremenu, kajakaš Bojan Zdelar će se trkati na 200 m, a sedam minuta kasnije, u istoj disciplini će se boriti i Strahinja Stefanović.

Košarkašice Srbije će od 03.00 sati igrati protiv Kine u borbi za polufinale, dok će od 03.40 sati u kajak i naša Milica Novaković u disciplini 500 m. Od 04.00 rvač Zurab Datunašvili boriće se u repesažu za bronzu u kategoriji do 87 kg grčko-rimskim stilom.

Pola sata kasnije, njegov kolega Stevan Andrija Micić će se u kategoriji do 57 kg slobodnim stilom boriti protiv Jukija Takahašija.

Veliki broj očiju, biće uprt u odbojkašice koje od 10.00 sati očekuje okršaj sa Italijankama, dok u 11.20 sati vaterpolisti takođe igraju protiv Italije. Nešto smo se nameračili jedni na druge...

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke