''Ovo drim tim?! Ovo je 'noćna mora' tim!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.07.2021.
17:07
Izvor: Sportske.net

Očekivano, brojne reakcije izazvao je današnji istorijski poraz Amerikanaca na Olimpijskim igrama.

Beta/AP Photo/Charlie Neibergall)
Beta/AP Photo/Charlie Neibergall)

Povezane vesti

Poraz kao poraz, sam po sebi nije toliko zabrinjavajući za Amerikance jer im se dogodio na samom startu takmičenja i imaće vremena da isprave greške i podignu nivo igre, ali meč sa Francuzima ostaće upisan u istoriji kao prvi poraz reprezentacije SAD-a na Olimpijskim igrama još od 2004. godine i Olimpijskih igara u Atini.

Imali su izabranici Grega Popoviča vođstvo na ulasku u poslednjih nekoliko minuta meča, ali onda su potpuno stali, ništa nisu uspevali da pogode, a posebno je upečatljiv napad tokom kog su promašili čak četiri-pet otvorenih šuteva.

Francuzi su to umeli da iskoriste i na kraju su slavili sa 83:76.

Posle meča, brojne reakcije mogu se videti na društvenim mrežama. Naravno, reprezentativci SAD-a su na udaru kritika, pogotovo jer su i tokom priprema izgubili dve utakmice, od Nigerije i Australije, pa se sada svašta može očekivati kada su oni u pitanju i ne izgledaju kao apsolutni favoriti.

Od komentara izdvojićemo nekoliko, poput onog da je ovo ''noćna mora'' tim, a ne ''drim-tim'', uz pitanje da li su možda obruči u Tokiju uži nego u NBA ligi, ili da ''Durant traži trejd u reprezentaciju Francuske''.

Oni oštriji poručuju: ''treba da nas je sramota, ovo je naš sport'', ali ima i onih koji nisu iznenađeni današnjim rezultatom...

*

*

*

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke