Pariz ili penzija? Maja Ognjenović sve bliže odluci

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.08.2021.
08:20
Izvor: Sportske.net

Bilo bi to prelepo.

FIVB
FIVB

Povezane vesti

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović sve bliže je odluci da predvodi naš tim i na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, koje su na programu za tri godine.

Posle srebrne medalje u Rio de Žaneiru, naš odbojkaški tim je u ženskoj konkurenciji stigao do bronzane medalje, a novinare je posle meča interesovalo da li će ovo biti poslednje takmičenje za iskusnog kapitena.

"Vodim pregovore za Pariz. Stvarno je blizu, pa baš ne znam. Biće mi tamo 40. rođendan, sve se nekako poklapa da idem. Više sam za da, ali videću", rekla je novinarima posle meča.

Dodala je da očekuje lep doček po povratku u Srbiju, uprkos sve težoj epidemiološkoj situaciji.

"Jedva čekamo povratak naravno, ali trudimo se da ne "mračimo" tipa da li će biti zbog korone okupljanja, slavlja i ostalog. Mislim da zaslužujemo jedan lep doček, kao što smo imali iz Rija. Da ne kažem u tolikom broju, ali da budemo dočekane na advekatan način", rekla je Ognjenovićeva.

Tokom Majine izjave u razgovor se ubacila i Tijana Bošković, naša najefikasnija odbojkašice sa 33 poena, dodavši da će pokušati da ubedi našeg kapitena da i za tri godine predvodi Srbiju na Olimpijskim igrama.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke