POLUVREME - Egzibicije "Orlova", ali drže se Japanci!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.07.2024.
20:47
Izvor: Sportske.net

Sjajno igraju naši košarkaši.

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras u Beogradskoj areni igra novi pripremni meč za predstojeće Olimpijske igre, protivnik je Japan koji je posle prvog poluvremena na -7. Rezultat je 59:52.

Odlično je počela reprezentacija Srbije danas, posebno u šutu za tri poena, a odlično je u meč ušao i Bogdan Bogdanović koji je posle pet vezanih poena odveo Srbiju na 12:7. 

Ipak, naši gosti su uspeli da izjednače, ali samo na kratko, Srbija je posle neverovatnog dodavanja u stilu kvoterbeka Dobrića stigla do 20:12, a brzo je Avramović ponovo pogodio za 22:12. 

Dobro je naša reprezentacija izgledala u napadu, a seriju 11:0 prekinuo je Hačimura. 

Krajem prve deonice u igru je prvi put na ovim pripremama ušao i Nikola Jović, momak koji je bio povređen poslednjih par meseci. 

Posle trojke Micića bilo je 31:18, a videli smo i nekoliko fenomenalnih poteza, poput zakucavanja Milutinova nakon nove asistencije Micića koji je večeras bio veoma raspoložen. 

Posle nove trojke Bogdanovića bilo je 44:28, a Japanci nisu nastavili dalji pad, već su se konsolidovali i bili nešto ozbiljniji rival našim košarkašima do kraja poluvremena. Posle trojke Džejkobsa bilo je 52:41, a onda je pogodio i Hačimura za -9. Brzo je Hieđima pogodio trojku, ali je Jović prekinuo konačno seriju gostiju. 

Prišli su Japanci i na -4, ali je Bogdanović novom trojkom vratio ozbiljniju razliku. 

Bogdan ima 13 poena, 11 Jokić, 7 poena ima Dobrić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke