Raduj se, Srbijo - Sonja Vasić obradovala naciju!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 19.07.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

Poruka dana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić, koja je prošlog meseca predvodila našu reprezentaciju do evropskog zlata, potvrdila je da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju, uprkos tome što je nedavno bila zaražena koronavirusom.

Kapiten našeg ženskog košarkaškog tima oglasila se na Instagramu, gde je obradovala celu naciju svega četiri dana uoči početka velikog turnira.

"Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se". napisala je Vasićeva na popularnoj društvenoj mreži.

Ova odluka je potvrdila da šampionsko srce kuca u Sonji i da nisu bezrazložno gajili optimizam ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik OKS-a Božidar Maljković kada je nisu unapred otpisali za turnir.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke