Sara Ćirković neutešna zbog nepravde u Parizu: "Sudije mi oduzele san!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 28.07.2024.
23:20
Izvor: Sportske.net

Oglasila se i srpska bokserka posle prilično kontroverznog suđenja.

AP Photo/Ariana Cubillos
AP Photo/Ariana Cubillos

Povezane vesti

Reprezentativka Srbije u boksu Sara Ćirković nije uspela da se plasira u drugo kolo u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je izgubila od Tajlanđanke Jutamas Jitpong 1:4.

Ćirković je prvi put učestvovala na Olimpijskim igrama, a mnogima je privukao pažnju sudijski kriterijum koji je bio veoma diskutibalan jer se činilo da će Ćirković izvojevati pobedu. 

Nezadovljstvo suđenjem nije krio ni njen trener, a i sama Sara se oglasila povodom toga na društvenim mrežama.

"Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine se završilo. Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Nažalost, sudije nisu bile fer. Oštetile su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći. Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno. Nemam šta da dodam, sem da se zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo, verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikada ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti. I uvek, hvala Mu na svemu", objavil je srpska bokserka Sara Ćirković.

O samoj borbi će se i dalje pričati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke