Sineru drago zbog Novaka: "Ovo je njegova godina"

Autor: Filip Rodic
sreda 07.08.2024.
00:10
Izvor: Sportske.net

Maksimalno poštovanje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prvi teniser na ATP listi Janik Siner morao je od kuće da gleda dvoboj između Novaka Đokovića i Janika Sinera u finalu Olimpijskih igara.

Italijan je propustio Igre zbog virusa, koji je onemogućio da se adekvatno spremi. Uz mnogo hvalospeva je opisao finale.

"Meč veoma visokog kvaliteta, uveren sam da će se svi složiti. Veoma fizički naporan dvoboj. Kada se dvojica najboljih na svetu suoče, mora nešto specijalno da se desi. Bilo je zadovoljstvo gledati takav duel, mislim da su svi uživali. Zaista se ne vidi takav meč svaki dan", rekao je Siner.

Đoković se vidno tresao od sreće i uzbuđenja posle osvojenog zlata.

"Razumem njegovu reakciju, on sve to razume bolje nego bilo ko na svetu. Toliko je pokušavao da osvoji zlato i na kraju je uspeo. Samo mu je ta medalja nedostajala da sve osvoji. Bio je svestan toga", istakao je Siner i dodao:

"Bio je blizu nekoliko puta, osvojio je bronzu, bio nekoliko puta četvrti. Ovo je bila njegova godina, bila je to zaista lepa scena. Videti koliko mu znači taj uspeh. Baš kao i Karlosova reakcija. Potpuno ista, ali suprotnog povoda. Svi mi mnogo treniramo za ovakve stvari, uspehe. Novak je imao tolike godine očekivanja, bilo je sve to mnogo lepo videti", naveo je Italijan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke