Slab, baš slab dan odbojkašica... Sad, napad na bronzu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.08.2021.
07:36
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

OKSbije/Twitter
OKSbije/Twitter

Povezane vesti

Loše vesti iz Tokija, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju pošto je danas poražena od Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 u setovima, bilo je 25:19, 25:15 i 25:23. 

U prvom setu su se Amerikanke odlepile veoma rano, povele sa 8:13, Drus nam je pravila ogromne probleme, nakon toga su imale i sreće kod video provere, povele sa 12:20, ostalo je bilo lagano za naše rivalke. 

I drugi set je počeo slabo, Amerikanke su povele sa 3:0, naše devojke su brzo stigle do izjednačenja, ali je usledio novi pad u igri. Bilo je očigledno da naše devojke nemaju potrebnu smirenost u prijemu, a i servis nije funkcionisao, pa su Amerikanke prvo došle do pet poena razlike (13:18), a naše devojke su toliko grešile da su osvojile samo još dva poena do kraja seta. 

Nije dobro krenulo ni u poslednjem, ali su se naše devojke sabrale pred sam kraj. Bilo je oko 3-4 poena razlike za naše rivalke, a na samom kraju hvatamo priključak, ali možda i ključan poen je bio kada je Tijana Bošković bila izblokirana. 

Uglavnom, okrećemo se bronzi, vreme je za otrežnjenje i napad na medalju!

Nemamo sumnju da li to ove devojke zaslužuju.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke