Španci prozvali Đokovića: "Novače, ovo je bilo previše od tebe, a Nadal to ne zaslužuje!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 29.07.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Zbog gestikulacija...

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu.

Srbin je u teniskom "klasiku" na stadionu "Filip Šatrije" savladao Španca Rafaela Nadala i upisao 31. pobedu u 60 međusobnih duela, te još jednom potvrdio epitet najvećeg igrača svih vremena.

Španski mediji nakon poraza veličaju jednog od svojih najboljih sportista svih vremena Rafaela Nadala, koji je nedovoljno spreman došao na olimpijski turnir i posebno u drugom setu pružio dostojan otpor danas mnogo kvalitetnijem Đokoviću.

"Marka" piše da je "Nadal pao u olimpijskom duelu za istoriju". "As" se zahvaljuje Rafi za sve što je uradio za tamošnji sport i čestita mu na igri protiv Đokovića, dok "Mundo deportivo" konstatuje da je "Srbin bio superironiji".

Ipak, ono što nam malo "bode oči" jeste kritika "AS-a" na račun Novaka Đokovića. Zameraju mu na gestikulacijama tokom drugog seta. Najpre, što je čvrsto stegao pesnicu u trenutku kada je poveo sa 3:0 i imao "trijumf u džepu", a na neodbravanje naišalo je i Đokovićevo držanje za uvo upućeno publici u trenutku kada je došao do ključnog brejka i poveo sa 5:4.

Ta vest napisana je pod naslovom:

"Novače, ovo je bilo previše od tebe, a Nadal to ne zaslužuje!"

Jednostavno, ko gubi, ima pravo da se ljuti...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke