Španija ima za čim da žali - Ostala bez Sebaljosa i pobede nad Egiptom

Autor: Sportske Net
četvrtak 22.07.2021.
11:24
Izvor: Sportske.net

Ovo definitivno nismo očekivali.

 SIlvia Izquierdo
SIlvia Izquierdo

Povezane vesti

Španija i Egipat otvorili su fudbalski dan na Olimpijskim igrama. Meč u Japanu između ova dva tima završen je 0:0, na iznenađenje svih. 

U prvom delu meča španski tim je bio bolji i konkretniji. Konstantno su bili na polovini protivnika, a najbolju šansu imali su kada je Dani Sebaljos šutirao sa velike udaljenosti i pogodio stativu. Marko Asensio pružao je odličnu partiju, bio je vrlo aktivan na lopti i tražio priliku iz koje će njegov tim doću u prednost. 

Međutim, iako je Španija bila bolji protivnik, ostala je bez dvojice igrača zbog povreda. Oskara Mingesa je napustio igru zbog oštorg starta koji je pretrpeo, a potom i Dani Sebaljos. Svakako najveći udarac za španski tim. Kapiten je pretpreo povredu zgloba noge i nekoliko minuta pred kraj prvog dela napustio igru. 

Početkom drugog dela, Pedri se našao u nekoliko prilika, međutim golman je sprečio njegovu nameru. Španija je bila apsolutni lider ove utakmice, prosto je neverovatno da nije postigla gol. Dani Olmo je pokušao da kreira napad za vodstvo i poslao loptu u šesnaesterac, ali je protivnička odbrana pravovremeno reagovala. U završnisi Huan Miranda je šutirao, ali je lopta završile pored desne stative. Pedri je potom na samom isteku regulanog dela dočeao loptu u kaznenom prostoru i pokušao glavom po sredini gola, međutim ovo je bilo lako za golmana Egipta. 

Španski tim slovi za jednog od favorita ovog turnira, uprkos današnjem remiju. Oni se nalaze u grupi sa Egiptom, Argentinom i Australijom. Ukoliko mislite da će "furija" završiti kao prva u grupi C, kliknite na link OVDE. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke