Srbijo, budi ponosna, Novak ne odustaje od zlata na OI!

Autor: Sportske Net
subota 31.07.2021.
12:27
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i srpski teniser.

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Novak Đoković je posle poraza od Karenja Buste na Olimpijskim igrama u borbi za treće mesto i potom predaje meča u miks dublu, rekao da su povrede u mnogome uticale na njegovu igru. 

"Povreda je u pitanju, ne jedna više ih je. Nadam se da me to neće sprečiti da idem na US Open. Ne kajem se što sam došao i što sam dao sve od sebe, jer kako bih se kajao. To je normalna stvar da kada si na Olimpijskim igrama pokušaš da doneseš medalju za svoju zemlju. Za neki moj standard i moja očekivanja ovo nije idealan rezultat. Izvinjavam se navijačima koje sam se razočarao. Znam da su mnogi očekivali medalju, i ja sam. Žao mi je i zbog Nine isto, otkazalo mi je potpuno telo, igrao sam pod lekovima, bolovima", kazao je Đoković, a preneo "Sport klub".

Da je dao svoj maksimum u to ne sumnjamo, a nada se da će se oporaviti do US Opena koji počinje 30. avgusta.

Dao sam sve, šta god da mi je ostalo u rezervoaru, nije bilo mnogo. Posledice fizičke neće nadam se stvoriti problem za mene za US Open. O tome ne mogu da govorim, nisam siguran. Ne žalim jer je nužno da daš sve od sebe kada igraš za svoju zemlju", kazao je Novak.

Novak nije isključio mogućnost da se nađe na Olimpijskim igrama u Parizu za ti godine. 

Nije toliko daleko ali opet jeste donekle. Jer nemam 25 godina. Ali ne vidim kraj svoje karijere. Olimpijske igre, Dejvis Kup, Grend Slemovi, ATP Kup. To me najviše inspiriše da nastavim, igranje za Srbiju je privilegija i čast, želim da igram i u Parizu. Želim da igram, da osvojim barem jednu medalju", zaključio je najbolji teniser sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke