Teško da smo gledali emotivniju konferenciju, Dejan Savić i njegova najkraća objava medijima!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.08.2021.
11:07
Izvor: Sportske.net

Dejan Savić je bio pod velikim uticajem lepih emocija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je danas da je velika privilegija biti deo ekipe, kao i da je vredelo svakog uloženog truda, koji je nakon završetka Olimpijskih igara dobio "viši smisao".

"Pre svega hvala na divnom dočeku, ja sam samo jedan od najboljih momaka, jedan od 13 veličanstvenih, i velika mi je privilegija biti deo ove ekipe, a onda i biti kapiten na kraju ove divne epizode, na kraju najlepšeg i za neke od nas posebnog plesa", rekao je Filipović, na konferenciji za medije u Beogradu.

Vaterpolisti Srbije su u nedelju pobedom nad Grčkom (13:10), po drugi put uzastopno osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Utakmica protiv Grčke bila je poslednja u reprezentaciji za Filipovića, Andriju Prlainovića, Stefana i Branislava Mitrovića, Gojka i Duška Pjetlovića i Milana Aleksića.

Filipović se zahvalio selektoru Dejanu Saviću, na verovanju u igrače, uz ocenu da je "vredeo svaki sekund i minut treninga".

"Siguran sam da smo učinili ponosnom celu naciju, naše familije, prijatelje... Mnogo žrtve stoji iza ovoga, ali kada se ovako završi sve dobije viši smisao. Hvala Srbijo ovo je za vas!", zaključio je Filipović.

Golman Branislav Mitrović istakao je da je osvajanje drugog olimpijskog zlata, najveći uspeh u istoriji srpskog sporta, kao i da samo igrači znaju koliko su radili za ovaj uspeh.

Vaterpolista Stefan Mitrović zapevao je pesmu "A sad adio", a zatim su se njemu priključili i ostali vaterpolisti.

"Nemam šta da kažem, daćete mi malo vremena da se smirim", rekao je na kraju selektor Savić.

Doček olimpijaca biće održan danas ispred Skupštine grada Beograda, od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke