Trener Zvezde Matijašević angažovao advokata: "Video sam mračnu stranu srpske odbojke!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 05.04.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Trener crveno-belih imao je šta da kaže nakon ispadanja iz plej-ofa.

Povezane vesti

Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su u "majstorici" četvrtfinalne serije plej-ofa šampionata Srbije od večitog rivala Partizana sa 3:2 u setovima. 

Crveno-beli su tako završili sezonu, a njihov trener Nikola Matijašević prvo je čestitao odbojkašima Partizana na trijumfu i prolasku dalje.

"Partizan je zasluženo pobedio na ovom meču, bili su bolji u napadu i na servisu. Videli smo neke limite koje moja ekipa poseduje, nažalost u nezgodno vreme. Ali, šta je tu je - samo mogu da čestitam igračima Partizana”, započeo je Matijašević.

Tu je Zvezdin strateg završio analizu "majstorice" četvrtfinala plej-ofa i vratio se na incident sa trenerom crno-belih Bojanom Janićem u prvoj utakmici.

"Nemojte se ljutiti, ali ono što će mene najviše podsećati na tromeč sa Partizanom - to je ona utakmica koju smo dobili ovde kada sam doživeo nešto što nikad nisam u životu, da mi psuju i majku i oca, da mi prete. Razgovarao sam sa advokatom. Moram da kažem jer i dalje nisam preboleo to što se desilo. Sad mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i na ovih pola godine", ogorčen je Matijašević, koji je u istom tonu završio obraćanje.

"Nažalost, video sam tu crnu i mračnu stranu. Momci koji dolaze i imaju tu neku budućnost u trenerskoj karijeri, čak i u nacionalnom timu, da rade takve stvari i da ne mogu da podnesu poraz. Mislim da je to velika katastrofa i ne znam kako može da se reši. Još jednom čestitam igračima Partizana na plasmanu. Stvarno je bilo neizvesno, tako da je možda i šteta što smo se već u ovoj fazi sreli. Ali, žreb je takav bio”, završio je Matijašević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke