Učesnici Specijalne olimpijade spavali na podu sportske hale!

Autor: Beta Beta
Thursday 23.07.2015
00:50
Izvor: Beta

Učesnike Specijalne olimpijade u Južnoj Kaliforniji dočekala je zbrka u organizaciji, pa su neki od njih bili primorani da spavaju na podu jedne sportske sale, pre nego što su konačno prebačeni na svoje konačne destinacije, preneo je danas Asošijeted pres

Povezane vesti

Oko 1.500 sportista i trenera, učesnika Specijalne olimpijade, zbog loše organizacije proveli su noć u zgradi Lojola Merimaunt Univerziteta u Los Anđelesu, rekao je potparol Rič Perelmen.

Crveni krst je učesnicima iz Norveške, Meksika, Venecuele, Kenije i Kajmanskih Ostrva obezbedio pokrivače i vodu tokom boravka u zgradi Univerziteta.

"Letovi su kasnili, a autobusi s vraćeni u garažu. Ceo taj proces se mnogo odužio, pa smo odlučili da ih zadržimo ovde do jutra", rekao je Perelmen.

Lojola Merimaunt Univerzitet, koji se nalazi blizu aerodroma u Los Anđelesu, se za vreme Specijalne olimpijade koristi kao polazno odredište za sve ekspedicije učesnica.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama otvoriće u subotu Specijalnu olimpijadu, na kojoj će učestvovati više od 7.000 sportista.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.