Uporni Ričarilson omekšao Everton, Real i Liverpul nepopustljivi

Autor: Aleksandar Golubović
subota 03.07.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Jaka želja sve može.

EPA-EFE/ANTONIO LACERDA
EPA-EFE/ANTONIO LACERDA

Povezane vesti

Fudbaler Evertona Ričarilson imao je burnu raspravu sa čelnicima liverpulskog kluba koji nisu želeli da ga puste na predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Hitronogi napadač je trenutno sa Brazilom na Kopa Amerika gde je u noći između petka i subote izborio polufinale, a u Evertonu su smatrali da bi mu bilo mnogo da se na manje od mesec dana pre početka sezone otisne i u Tokio.

Fudbaler je ipak imao druge planove i u nameri da ih izdejstvuje nije se libio da posegne i za oštrijim argumentima.

"Raspravljao sam se ceo dan sa Evertonom, tačnije menadžerom. Pozvao sam ga, jer mi je bilo važno da čujem njegovo iskustvo i više zrelosti kako bi uvideo koliko je za mene važno da nastupam za Brazil", poručio je Ričarilson posle meča protiv Čilea.

Dodao je da kada je čuo da će ga Everton pustiti, bio je još srećniji što će ovo leto provesti u voljenom dresu zemlje gde je rođen.

Podsetimo, klubovi imaju pravo da zabrane igračima nastup na Olimpijskim igrama, a u tome prednjači Real Madrid koji nije dozvolio napadaču Vinisijusu da putuje u Tokio, uprkos zahtevu Brazila.

Pre mladog napadača, još dvojica fudbalera su otpala, a darežljiv nije ni Liverpul koji je stavio rampu na nastup Mohameda Salaha ovog leta u Tokiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke