Velika prepreka preskočena - Novak i Nina u četvrtfinalu!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 28.07.2021.
13:43
Izvor: Sportske.net

Đoković danas dva od dva!

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Srpski par Novak Đoković i Nina Stojanović plasirao se danas u četvrtfinale Olimpijskih igara pošto su savladali brazilski miks dubl u vidu Marsela Mela i Luise Stefani sa 2:0 (6:3, 6:4).

Imao je srpski miks dubl naspram sebe sjajnog Marsela Mela koji je specijalista u konkurenciji parovima. No, to im nije smetalo da pronalaze svaku rupu koju nisu pokrili Marselo Melo (prim. aut. dvostruki grend slem osvajač u dublu) i Luisa Stefani, što, ruku na srce nije lako, imajući u vidu fizičke predispozicije brazilskog tenisera.

Servirali su odlično, procenat prvog servisa bio je na visokom nivou što je i te kako bilo od velikog značaja. Naš par je do brejka stigao na servis Mela realizovavši prvu brejk loptu i stekli su prednost od 4:2, što je bilo dovoljno da završe set u svoju korist - 6:3.

U drugom su teniseri nastavili veliku borbu, do rezultata 3:3 nije bilo brejka, a onda su Novak i Nina uspeli da slome otpor i povedu 4:3. 

Na servis Nine Stojanović, naši teniseri su potvrdili brejk i stekli veliku prednost - 5:3. Na servis Mela, Brazil je uspeo da ostane u igri, a onda je stvar u ruke preuzeo Novak Đoković. 

On je odlično servirao, Nina je bila spremna na mreži, zakucala je za 30:0, usledio je Đokovićev maestralan lob za 40:15, a onda smeč za pobedu - 6:4!

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke